Qendra Rinore e Vlores / Vlora Youth Center në bashkëpunim me Këndin Amerikan Vlora realizoi kampin veror me temën Sipërmarrja Sociale. Përfaqësues të Këshillit Rinor të Ambasadës së SHBA, YES Alumnit, Ambasadorët e Natyrës dhe grupi i Technovation Girls nga Këndi Amerikan Tiranë u mblodhën në Vlorë për të marrë pjesë në këtë kamp dhe për të marrë njohuri e shtuar më tej kapacitet e tyre në këtë fushë. Këtyre grupeve ju bashkuan anëtarët e Qendrës Rinore të Vlorës, te cilët diskutuan konceptin e sipërmarrjes sociale. Në ditën e parë, pjesëmarrësit u njohën më mirë me njëri tjetrin me anë të lojërave, aktiviteteve dhe prezantimeve për organizatat e tyre kurse ditët në vijim punuan për një plan biznesi.


SHARE
Previous articleJava Ndërkombëtare e Personave që nuk Dëgjojnë
Mateo Prifti
Mateo is a student constantly thinking about and building products that may have a positive impact in peoples lives. He gets involved with everything that would help him facilitate the reach of such goals such as programming, design, visual arts and business. Currently his main interests are youth entrepreneurship and tech startups.

LEAVE A REPLY