1 Qershori me Fëmijët e Pavionit të Pediatrisë në QSUT

Në datën 1 qershor, e festuar në mbarë botën si Dita Ndërkombëtare e Femijëve, departamenti i Shërbimeve Sociale dhe Komunitare të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri, organizoi një festë...

Rinia Voton!

Në kuadër të zgjedhjeve parlamentare 2017 në Shqipëri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane nisi një fushatë gjithëpërfshirëse për të rinjtë mbi të drejtën dhe detyrën e tyre qytetare për të votuar....

Pjesëmarrja e të rinjve në vendimarrjen lokale

Gjatë muajit Mars, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane zhvilloi trajnimin me fokus pjesëmarrjen e të rinjve në vendimarrjen lokale. Në kontekstin e demokracisë lokale është thelbësore që çdo qytetar të informohet...

Kurse Anglisht falas për fëmijët me aftësi ndryshe dhe probleme ekonomike

Pas organizimit të një aktiviteti të suksesshëm qershorin e kaluar me Institutin e fëmijëve me probleme në shikim "Ramazan Kabashi", menduam se do të ishte një ide e mirë nëse fillonim...

Këshilli Rinor dhuron për festat e fundvitit!

Me rastin e Krishtlindjeve dhe pragut të Vitit të Ri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vendosi të shpërndajë disa pako të vogla për të gjithë ata që në ditat...

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në kuadër të Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane iu bashkua nismës së Ministrisë së Kulturës në një Paradë Kostumesh në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit” dhe më...

(English) Albanian Cultural Heritage Project-Berat

Në kuadër të projektit Trashëgimia Kulturore, Identitet  dhe Restaurim, Ditën e hënë ,datë 26 Shtator, pjesëtarët e Us Embassy Youth Council  Albania ,ju bashkuan  CHwB Albania  për një vizitë në qytetin...