Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down

Me rastin e Ditës Nderkombëtare të Sindromës Down, Këshilli Rinor organizoi një koncert akustik me pjesëmarrjen e këngëtarëve Klinti B. Collaku dhe Lidia Lufi pranë ambienteve të Urban Roots. Aktiviteti kishte si qëllim mbledhjen e fondeve...

1 Qershori me Fëmijët e Pavionit të Pediatrisë në QSUT

Në datën 1 qershor, e festuar në mbarë botën si Dita Ndërkombëtare e Femijëve, departamenti i Shërbimeve Sociale dhe Komunitare të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri, organizoi një festë...

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Për Ditën Ndërkombëtare të Tokës ka sensibilizim edhe në Shqipëri! Më 22 Prill, të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kontribuan në pastrimin e Liqenit të Farkës, duke ndihmuar sado pak...

Dita e Falenderimeve

Të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane ishin pranë Qëndrës Sociale të Shërbimit Ditor në Kombinat për të festuar Ditën e Falenderimeve nën organizimin e ABI Bank, stafi i së...

Këshilli Rinor dhuron për festat e fundvitit!

Me rastin e Krishtlindjeve dhe pragut të Vitit të Ri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vendosi të shpërndajë disa pako të vogla për të gjithë ata që në ditat...