newsletter-vinoKëshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vjen me një risi këtë muaj, duke sjellë një Newsletter për të gjithë ndjekësit e saj. Në këtë edicion janë të pasqyruara disa nga aktivitetet kryesore që Këshilli ka zhvilluar, ku mund të përmendim projektin anti-korrupsion, projekti mbi trashëgiminë kulturore, Bookworm dhe Youth Talk. Pasqyrimi i këtyre aktiviteteve është shumë i rëndësishëm për ne, pasi shfaq punën e palodhur të të rinjve tanë, të cilët investohen me përkushtim në realizimin e këtyre projekteve të dobishme për shoqërinë tonë.

Ju ftojmë të na ndiqni dhe të na bashkoheni në aktivitete të mëtejshme, pasi ne besojme se rinia ka fuqinë të bëjë ndryshimin!

LEAVE A REPLY