Qendra Rinore e Vlores / Vlora Youth Center në bashkëpunim me Këndin Amerikan Vlora realizoi kampin veror me temën Sipërmarrja Sociale. Përfaqësues të Këshillit Rinor të Ambasadës së SHBA, YES Alumnit, Ambasadorët e Natyrës dhe grupi i Technovation Girls nga Këndi Amerikan Tiranë u mblodhën në Vlorë për të marrë pjesë në këtë kamp dhe për të marrë njohuri e shtuar më tej kapacitet e tyre në këtë fushë. Këtyre grupeve ju bashkuan anëtarët e Qendrës Rinore të Vlorës, te cilët diskutuan konceptin e sipërmarrjes sociale. Në ditën e parë, pjesëmarrësit u njohën më mirë me njëri tjetrin me anë të lojërave, aktiviteteve dhe prezantimeve për organizatat e tyre kurse ditët në vijim punuan për një plan biznesi.


LEAVE A REPLY