“Një mësues i mirë inspiron shpresë, fuqizon imagjinatën dhe gdhend dashurinë për të mësuarit.”
Ky ishte lajtmotivi i fushatës “Naming & Faming” e organizuar nga Këshilli Rinor, e cila u finalizua ditën me shpërndarjen simbolike të tufave të luleve për pedagogët e preferuar të rreth 1000 studentëve  që studiojnë e përgatiten për sfidat e jetës në Universitetin e Tiranës. Bashkangjitur më poshtë do të gjeni emrat e 5 pedagogëve të preferuar.

Duke dashur të promovojmë shembuj që lartësojne figurën e mësuesit, i urojmë festën të gjithë edukatorëve të brezave që përditë kontribuojnë në mirërritjen e qytetarëve të së nesërmes.

Gëzuar 7 Marsin!

Prof.Asoc. Enkeleda Olldashi (Fakulteti i Drejtësisë)
Dr. Rezart Prifti (Fakulteti i Ekonomisë)
Prof. Asc. Bujar Seiti (Fakulteti i Shkencave të Natyrës)
Prof. Asc.Dr Ermal Baze (Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë)
Dr. Proc. Lorenc Ligori (Fakulteti i Shkencave Sociale)
Prof.As. Dr. Afërdita Canaj (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja)


 

LEAVE A REPLY