Për Ditën Ndërkombëtare të Tokës ka sensibilizim edhe në Shqipëri!

Më 22 Prill, të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kontribuan në pastrimin e Liqenit të Farkës, duke ndihmuar sado pak në mbrojtjen e mjedisit.

Ndotja mjedisore është kthyer në një sëmundje të pashërueshme dhe çdo vit, për javën e Tokës organizohen aktivitete ndërgjegjësuese në mbarë botën. Mjedisi duhet mbrojtur çdo ditë!


LEAVE A REPLY