Të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane ishin pranë Qëndrës Sociale të Shërbimit Ditor në Kombinat për të festuar Ditën e Falenderimeve nën organizimin e ABI Bank, stafi i së cilës shërbeu së bashku me z.Marc Crawford, përfaqësues i Dhomës Amerikane të Tregtisë dhe z.Erion Veliaj, Kryetar i Bashkisë Tiranë një vakt të ngrohtë e shume biseda me të moshuarit e kësaj qendre.
Kjo ditë festohet tradicionalisht në USA me familjen duke shprehur mirënjohjen për mirëqënien e begatinë dhe duke ndarë mes të dashurish gjelin e detit, simbol i kësaj feste.


LEAVE A REPLY