Anëtarët e Këshilli Rinor, në kuadër të aktivitetit “Larmishmëria e Gjuhës Shqipe” u vendosën pranë Sheshit “Skëndërbej” dhe ftuan qytetarët e Tiranës për të shkruar versionin e tyre te disa objekteve te ekspozuara. Ky aktivitet ka si qëllim të promovojë larmishmërinë e gjuhës shqipe, duke u njohur me kulturën gjuhësore të krahinave të ndryshme të Shqipërisë.

Është vërtetë kënaqësi të njihesh me emërtime të cilat s’i ke dëgjuar më parë! A ke dhe ti një emërtim në dialektin tënd që e përdor shpesh?


LEAVE A REPLY