“Youth Talks” janë një seri sesionesh diskutimi që synojnë të angazhojnë dhe të frymëzojnë të rinjtë mbi tema që prekin përditshmërinë e tyre. Sesionet ndjekin tema që kanë rëndësi për të ardhmen tonë dhe për të cilat mund të veprojmë.

Youth Talks janë ndërtuar rreth konceptit të bisedave të shpejta, në të cilin koordinatori i ngjarjes, Mateo Prifti ka një bisedë informale në formën e një interviste para një auditori të drejtpërdrejtë.

Sesioni i 9-të i eventit kishte Aneida Bajraktarin të ftuar si folëse kryesore. Ajo është një pjesëmarrëse aktive në ekosistemin e biznesit Startup në Shqipëri; bashkëthemeluese dhe partnere në Balkan Capital, bashkë-drejtuese e Startup Grind Tirana dhe organizatore kryesore në Startup Weekend Tirana.

Më poshtë diskutim me Aneidën:
Youth Talks # 9 – Aneida Bajraktari

LEAVE A REPLY