Mjaft më me heshtje!

Mjaft më me heshtje!

Në nisje të 16 Ditëve të Aktivizmit për eleminimin e dhunës me bazë gjinore, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane i bashkohet fushatës duke risjellë në vëmendje rëndësinë e reagimit qytetar dhe kryesisht të të rinjve mbi fenomenin.

Nevojitet kontributi i të gjithëve ne për eleminimin e fenomenit të dhunës me bazë gjinore në shoqëri.

Kërkoni ndihmë dhe referojuni kontakteve në fund të videos në rast se jeni viktima të dhunës ose njihni gra dhe vajza të prekura prej saj.

#16DaysOfActivism #GenderBasedViolence

https://web.facebook.com/youthcouncilalbania/videos/1363474587155352/

LEAVE A REPLY