Këshilli Rinor dhuron libra për fëmijët e komunitetit rom

Në kuadër të muajit të festave, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane ju bashkua Lëvizjes Kombëtare për Lexim, nismë e mbështetur nga Ministria e Kulturës, dhe organizoi një fushatë për mbledhjen e librave...

Dita e Falenderimeve në Shtëpinë e të Moshuarve

Me datë 18 Nëntor, anëtarë të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane vizituan Shtëpinë e të Moshuarve Tiranë për të kaluar pak kohë bashku mes valleve e këngëve, lojërave e bisedave me...

Këshilli Rinor pjesëmarrës në Panairin e Librit

Gjatë datave 14-18 Nëntor, në Tiranë u organizua edicioni i 21-të i Panairit të Librit. Në këtë Panair, pranë stendës së Ambasadës Amerikane, u organizuan dhe dy sesione informuese mbi veprimtarinë dhe...

#USApproach – përvoja e të rinjve pjesëmarrës në programet e shkëmbimit akademik në SHBA

Gjatë javëve të fundit, Departamenti i Medias dhe Komunikimit pranë Këshillit Rinor, ndërmori iniciativën #USApproach, një cikël postimesh që synon të promovojë eksperiencën e shkëmbimit akademik të studentëve pjesëmarrës në programe...

Fushatë për mbledhjen e ushqimeve për njerëzit në nevojë

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në bashkëpunim me Food Bank Albania organizoi një fushatë për të mbledhur ushqime përgjatë datave 13-14 Tetor...

Eventi i rradhës i Youth Talks

"Youth Talks" janë një seri sesionesh diskutimi që synojnë të angazhojnë dhe të frymëzojnë të rinjtë mbi tema që prekin përditshmërinë e tyre. Sesionet ndjekin tema që kanë rëndësi për të...

(English) Stronger Youth, Brighter Future

Ky postim nuk ekziston në Shqip

Dita e Falenderimeve

Të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane ishin pranë Qëndrës Sociale të Shërbimit Ditor në Kombinat për të festuar Ditën e Falenderimeve nën organizimin e ABI Bank, stafi i së...

Gatuaj një pjatë më shumë

Anëtarët e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane patën kënaqësinë t'i bashkoheshin iniciativës "Gatuaj një Pjatë më Shumë", të organizuar nga Ecovolis me rastin e festave të fundvitit. Anëtarët tanë pregatitën pako...

Gëzuar 7 Marsin!

"Një mësues i mirë inspiron shpresë, fuqizon imagjinatën dhe gdhend dashurinë për të mësuarit." Ky ishte lajtmotivi i fushatës "Naming & Faming" e organizuar nga Këshilli Rinor, e cila u finalizua ditën...