Gëzuar 7 Marsin!

"Një mësues i mirë inspiron shpresë, fuqizon imagjinatën dhe gdhend dashurinë për të mësuarit." Ky ishte lajtmotivi i fushatës "Naming & Faming" e organizuar nga Këshilli Rinor, e cila u finalizua ditën...

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Për Ditën Ndërkombëtare të Tokës ka sensibilizim edhe në Shqipëri! Më 22 Prill, të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kontribuan në pastrimin e Liqenit të Farkës, duke ndihmuar sado pak...

Kampi veror me temë Sipërmarrja Sociale

Qendra Rinore e Vlores / Vlora Youth Center në bashkëpunim me Këndin Amerikan Vlora realizoi kampin veror me temën Sipërmarrja Sociale. Përfaqësues të Këshillit Rinor të Ambasadës së SHBA, YES Alumnit,...

10 librat më të lexuar nga të rinjtë!

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane ka marrë iniciativën për t’u njohur me gjendjen aktuale të leximit dhe me librat më të pëlqyer nga të rinjtë shqiptarë sot. Gjithashtu projekti interesohet mbi...