Culture and Entertainment Department

Culture and Entertainment Department

Larmishmëria e Gjuhës Shqipe

Anëtarët e Këshilli Rinor, në kuadër të aktivitetit "Larmishmëria e Gjuhës Shqipe" u vendosën pranë Sheshit "Skëndërbej" dhe ftuan qytetarët e Tiranës për të shkruar versionin e tyre te disa objekteve...