PR, Media dhe Komunikim

PR, Media dhe Komunikim

Eventi i rradhës i Youth Talks

"Youth Talks" janë një seri sesionesh diskutimi që synojnë të angazhojnë dhe të frymëzojnë të rinjtë mbi tema që prekin përditshmërinë e tyre. Sesionet ndjekin tema që kanë rëndësi për të...

Kampi veror me temë Sipërmarrja Sociale

Qendra Rinore e Vlores / Vlora Youth Center në bashkëpunim me Këndin Amerikan Vlora realizoi kampin veror me temën Sipërmarrja Sociale. Përfaqësues të Këshillit Rinor të Ambasadës së SHBA, YES Alumnit,...