Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Dita e Falenderimeve

Të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane ishin pranë Qëndrës Sociale të Shërbimit Ditor në Kombinat për të festuar Ditën e Falenderimeve nën organizimin e ABI Bank, stafi i së...

Gatuaj një pjatë më shumë

Anëtarët e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane patën kënaqësinë t'i bashkoheshin iniciativës "Gatuaj një Pjatë më Shumë", të organizuar nga Ecovolis me rastin e festave të fundvitit. Anëtarët tanë pregatitën pako...

Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down

Me rastin e Ditës Nderkombëtare të Sindromës Down, Këshilli Rinor organizoi një koncert akustik me pjesëmarrjen e këngëtarëve Klinti B. Collaku dhe Lidia Lufi pranë ambienteve të Urban Roots. Aktiviteti kishte si qëllim mbledhjen e fondeve...

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Për Ditën Ndërkombëtare të Tokës ka sensibilizim edhe në Shqipëri! Më 22 Prill, të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kontribuan në pastrimin e Liqenit të Farkës, duke ndihmuar sado pak...

Java Ndërkombëtare e Personave që nuk Dëgjojnë

Për të nderuar Javën Ndërkombëtare për Njerëzit që nuk Dëgjojnë, anëtarë të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kaluan një ditë me fëmijët e Institutit për fëmijët me probleme në dëgjim. Anëtarët...

1 Qershori me Fëmijët e Pavionit të Pediatrisë në QSUT

Në datën 1 qershor, e festuar në mbarë botën si Dita Ndërkombëtare e Femijëve, departamenti i Shërbimeve Sociale dhe Komunitare të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri, organizoi një festë...

Kurse Anglisht falas për fëmijët me aftësi ndryshe dhe probleme ekonomike

Pas organizimit të një aktiviteti të suksesshëm qershorin e kaluar me Institutin e fëmijëve me probleme në shikim "Ramazan Kabashi", menduam se do të ishte një ide e mirë nëse fillonim...

Këshilli Rinor dhuron për festat e fundvitit!

Me rastin e Krishtlindjeve dhe pragut të Vitit të Ri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vendosi të shpërndajë disa pako të vogla për të gjithë ata që në ditat...

(English) Children’s Day 2016

Ky postim nuk ekziston në Shqip