Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Aktivitete Sociale dhe Sherbim Komunitar

Dita Ndërkombëtare e Tokës

Për Ditën Ndërkombëtare të Tokës ka sensibilizim edhe në Shqipëri! Më 22 Prill, të rinjtë e Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane kontribuan në pastrimin e Liqenit të Farkës, duke ndihmuar sado pak...

Fushatë për mbledhjen e ushqimeve për njerëzit në nevojë

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare për Zhdukjen e Varfërisë, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në bashkëpunim me Food Bank Albania organizoi një fushatë për të mbledhur ushqime përgjatë datave 13-14 Tetor...

Këshilli Rinor dhuron për festat e fundvitit!

Me rastin e Krishtlindjeve dhe pragut të Vitit të Ri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vendosi të shpërndajë disa pako të vogla për të gjithë ata që në ditat...

1 Qershori me Fëmijët e Pavionit të Pediatrisë në QSUT

Në datën 1 qershor, e festuar në mbarë botën si Dita Ndërkombëtare e Femijëve, departamenti i Shërbimeve Sociale dhe Komunitare të Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri, organizoi një festë...

Kurse Anglisht falas për fëmijët me aftësi ndryshe dhe probleme ekonomike

Pas organizimit të një aktiviteti të suksesshëm qershorin e kaluar me Institutin e fëmijëve me probleme në shikim "Ramazan Kabashi", menduam se do të ishte një ide e mirë nëse fillonim...