Këshilli Rinor dhuron për festat e fundvitit!

Me rastin e Krishtlindjeve dhe pragut të Vitit të Ri, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vendosi të shpërndajë disa pako të vogla për të gjithë ata që në ditat...

Newsletter i Këshillit Rinor të Ambasadës Amerikane në Shqipëri

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri vjen me një risi këtë muaj, duke sjellë një Newsletter për të gjithë ndjekësit e saj. Në këtë edicion janë të pasqyruara disa nga...

(English) Certificate of Gratitude for Bookworm Project

Ky postim nuk ekziston në Shqip

Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit

Data 9 Dhjetor shënon Ditën Kundër Korrupsionit,një fenomen ky së cilit Këshilli Rinor i ka vënë një theks të veçantë përgjatë këtij viti nëpërmjet iniciativës 'Antikorrupsioni në Arsimin e Lartë' me...

Takim me Fokus Grupet në Fakultetin e Histori-Filologjisë

Një nga fakultetet në të cilat u organizuan takime me studentë për t'u njohur më nga afër me problematikat e tyre ishte edhe Fakulteti i Histori-Filologjisë. Në këtë fakultet u organizuan...

”Bookworm”, mini-biblioteka në natyrë nga Keshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri

"Librat janë miqtë më të qetë dhe të qëndrueshëm; ata janë të gjindshëm në çdo kohë, këshillitarë të mençur dhe mësuesit më të durueshëm" - Charles William Eliot. Kush mund t’a mohojë këtë...

Dita Kombëtare e Trashëgimisë Kulturore

Në kuadër të Ditës Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane iu bashkua nismës së Ministrisë së Kulturës në një Paradë Kostumesh në Bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit” dhe më...