Anti Korrupsioni ne edukimin e larte

Anti Korrupsioni ne edukimin e larte

Takim me Fokus Grupet në Fakultetin e Histori-Filologjisë

Një nga fakultetet në të cilat u organizuan takime me studentë për t'u njohur më nga afër me problematikat e tyre ishte edhe Fakulteti i Histori-Filologjisë. Në këtë fakultet u organizuan...

KONKURS “Strategjia më e mirë për luftën kundër korrupsionit në arsimin e lartë.”

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri dhe Qendra për Nisma Ligjore dhe Qytetare, ju fton të merrni pjesë në një Konkurs Esesh për të shprehur pikëpamjet tuaja për mënyrën si...

Konkurs për pikturën më të mirë!

KONKURS PIKTURE Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri dhe Qendra për Nisma Ligjore dhe Qytetare, ju fton të merrni pjesë në një konkurs pikture me tëmë “Korrupsioni në Arsim.” Ky konkurs pikture,...

Takimet e Fokus Grupeve Anti Korrupsion (Departamenti i Gazetarisë)

Në datë 28 qershor u zhvillua takimi i parë i Keshillit Rinor të Ambasadës Amerikane tek Fakulteti i Histori-Filologjisë, Departamenti i Gazetarisë. Në këtë takim të parë u bë një prezantim...

Takimet e Fokus Grupeve Anti Korrupsion (Fakulteti i Ekonomisë)

Në kuadër të Projektit “Fighting Corruption in the Higher Education System”, të mbështetur nga Democracy and Small Commission Grants, i Ambasadës Amerikane në Tiranë, dhe implementuar nga Qendra për Nisma Ligjore...

(English) University Elections 2016

Ky postim nuk ekziston në Shqip