Këshilli Rinor pjesëmarrës në Panairin e Librit

Gjatë datave 14-18 Nëntor, në Tiranë u organizua edicioni i 21-të i Panairit të Librit. Në këtë Panair, pranë stendës së Ambasadës Amerikane, u organizuan dhe dy sesione informuese mbi veprimtarinë dhe...

Taboo Talks, seria më e re e eventeve e Këshillit Rinor

Taboo Talks është një seri e re eventesh, ku të rinjve do u jepet mundësia të diskutojnë mbi tema të konsideruara "tabu" në shoqërinë shqiptare dhe jo vetëm. Në eventin e parë...

Gezuar 1 vjetorin Këshilli!

Në 9 Janar 2016 Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri zhvilloi takimin e tij të parë. Në të ishin mbledhur rreth 40 të rinj, të përzgjedhur përmes një procesi të...

Konkurs për pikturën më të mirë!

KONKURS PIKTURE Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri dhe Qendra për Nisma Ligjore dhe Qytetare, ju fton të merrni pjesë në një konkurs pikture me tëmë “Korrupsioni në Arsim.” Ky konkurs pikture,...

(English) Welcome to the U.S. Embassy Youth Council Albania!

Ky postim nuk ekziston në Shqip